Cari Blog Ini

Nations League Bosnien Och Hercegovina Stod Emot Ungern Vasilj Briljerade

Nations League: Bosnien och Hercegovina stod emot Ungern – Vasilj briljerade

En tät och jämn match

Matchen mellan Bosnien och Hercegovina och Ungern i Nations League blev en tät och jämn historia. Hemmalaget Bosnien och Hercegovina tog ledningen i den 17:e minuten genom ett mål av Rade Krunič. Ungern kvitterade dock bara sex minuter senare genom ett mål av Ádám Szalai.

I den andra halvleken fortsatte matchen att vara jämn, och båda lagen hade chanser att avgöra. Men det var till slut Bosnien och Hercegovina som drog det längsta strået. I den 89:e minuten avgjorde Smail Prevljak matchen med ett mål, och Bosnien och Hercegovina vann med 2-1.

Vasilj storspelade

En av Bosnien och Hercegovinas bästa spelare i matchen var målvakten Vladan Kovačević. Kovačević gjorde flera fina räddningar och var en stor anledning till att Bosnien och Hercegovina vann matchen.