Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Wereldberoemd Orkest Tourt Door Limburg Met Frans Lex

Wereldberoemd orkest tourt door Limburg met Frans & Lex

Frans Bauer en Lex Uiting organiseren klassieke concerten op bijzondere locaties

Het Limburgs Symfonie Orkest (LSO) gaat op tournee door Limburg met Frans Bauer en Lex Uiting. De concerten vinden plaats op 14, 15 en 16 september op bijzondere locaties in Venlo, Roermond en Maastricht. Het programma bestaat uit een mix van klassieke muziek en bekende nummers van Frans Bauer en Lex Uiting, aangevuld met Limburgse volksmuziek.

Frans Bauer en Lex Uiting verheugen zich op de concerten

Frans Bauer: "Ik vind het geweldig om samen met het LSO op te treden. Ik ben trots op mijn Limburgse roots en vind het een eer om de provincie te vertegenwoordigen met deze concerten." Lex Uiting: "Het wordt een bijzondere ervaring om onze muziek in een klassieke setting te horen. We kijken er enorm naar uit om samen met het LSO op te treden en het publiek te verrassen met ons repertoire."

Het LSO onder leiding van dirigent Jan Stulen

Het LSO staat onder leiding van dirigent Jan Stulen, die bekend staat om zijn passie voor klassieke muziek en zijn vermogen om verbinding te maken met het publiek. Het LSO is een van de meest gerenommeerde orkesten in Nederland en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van uitvoeringen van hoge kwaliteit.

Unieke locaties voor de concerten

De concerten vinden plaats op drie unieke locaties in Limburg:

  • 14 september: Martinustoren in Venlo
  • 15 september: Munsterkerk in Roermond
  • 16 september: Sint Janskerk in Maastricht

De keuze voor deze locaties is gemaakt vanwege hun historische en architectonische waarde. De concerten beloven een onvergetelijke ervaring te worden in een intieme en sfeervolle setting.

Tickets voor de concerten

Tickets voor de concerten zijn verkrijgbaar via de website van het LSO. Er zijn verschillende categorieën tickets beschikbaar, variërend in prijs van € 35 tot € 75. Voor meer informatie over de concerten en tickets, bezoek de website van het LSO: https://www.lso.nl/


Comments