Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Wat Moet Er Gebeuren Nu Het Leerlingenvervoer De Scholier Laat Staan

Wat moet er gebeuren nu het leerlingenvervoer de scholier laat staan?

Al wekenlang zijn er problemen met het leerlingenvervoer. Scholieren komen te laat op school of missen zelfs lessen omdat de bussen niet op tijd komen of helemaal niet komen opdagen.

Het probleem is zo groot dat sommige ouders hun kinderen maar zelf naar school brengen. Maar dat is niet altijd mogelijk, zeker niet voor ouders die fulltime werken.

De gemeente is verantwoordelijk voor het leerlingenvervoer. Zij hebben een contract met een vervoersbedrijf dat de bussen moet laten rijden.

Maar het vervoersbedrijf zegt dat het te weinig chauffeurs heeft. De gemeente zegt dat ze het vervoersbedrijf hierop aanspreken, maar dat het lastig is om een oplossing te vinden.

Ondertussen zitten de scholieren met de dupe. Ze missen lessen, komen te laat op school en maken zich zorgen over hoe ze op tijd op school kunnen komen.

Wat moet er gebeuren?

Er zijn een aantal dingen die er kunnen gebeuren om het probleem met het leerlingenvervoer op te lossen.

  • De gemeente kan meer geld vrijmaken om het vervoersbedrijf te helpen meer chauffeurs aan te nemen.

  • Het vervoersbedrijf kan samenwerken met andere vervoersbedrijven om chauffeurs te delen.

  • De gemeente kan het contract met het vervoersbedrijf opzeggen en een nieuw contract sluiten met een ander vervoersbedrijf.

Conclusie

Het probleem met het leerlingenvervoer is een serieus probleem dat zo snel mogelijk moet worden opgelost.

De gemeente, het vervoersbedrijf en de ouders moeten samenwerken om een oplossing te vinden die ervoor zorgt dat alle scholieren op tijd en veilig op school kunnen komen.


Comments